Wat maakt jou argwanend?

Weet jij het antwoord?

/2500

Opportunisten. Een voorbeeld : in tijden van voorspoed heb je honderd kennissen die vrienden willen zijn, terwijl je ze nooit gezien hebt als het veel minder goed ging.

Dat mag ik niet zeggen van mijn baas, daar heb ik nou juist een verklaring voor moeten ondertekenen. Dat maakt mij argwanend.

Iedereen die alleen uit hoofde van zijn beroep een verhaal houdt. Het spreekwoord zegt; Als de vos de passie preekt; boer pas op je kippen. Toegevoegd op 31-05-2009 02:08:59 Nog een spreekwoord; Wiens brood men eet, diens woord men spreekt.

Iemand die mij niet in de ogen kan kijken, die heeft vaak wat te verbergen.

Internet. Ik kijk wel 2 keer uit, voordat ik op een link klik en/of mijn gegevens doorgeef.

Het is de ander die mij ergwanend gemaakt heeft... De ander had mij gewaarschuwd in het verleden en ik was zo braaf om dat te geloven... Nu zit ik ermee want nu is de aanleiding er niet meer, maar nu geloof ik het nog...

Gelukkig, mijn intuitie.

Ik sluit me aan bij Prana... Met als extra aanvulling dat mensen die consequent om de waarheid heen blijven draaien en dus de daadwerkelijke feiten niet onder ogen willen zien. Juist die mensen zijn die mij argwanend maken. Dit zijn overigens ook de mensen die ik tot/als vage bekenden beschouw

Politici

Als iemand altijd volkomen transparant is en normaal doet. Mensen die altijd koel blijven hebben mijns inziens een 'beveiling' op hun emoties. Ze worden hierdoor onpeilbaar.

Als iets te mooi is om waar te zijn.

Bij veel reclames voor mobieltjes staat: "Gratis" Dan denk ik, ja, ja: Wat is ook alweer de looptijd van het abonnement wat je moet BETALEN. Daar word ik argwanend van. Sowieso van alle aanbiedingen die to good to be true zijn. Er zit altijd een addertje ...

Een onsamenhangend verhaal, gecombineerd met een houding waarbij je af kunt lezen dat de spreker zich niet op zijn gemak voelt. Vaak zie je dat doordat hij/zij je niet recht in je ogen kan aankijken. Die combi maakt me argwanend.

'Er zijn geen gevaarlijke stoffen vrij gekomen' terwijl ik toch duidelijk een donkergroene rook wolk voorbij zie komen. Er worden in Nederland teveel dingen in de doofpot gestopt. En dat maakt mij argwanend.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100