Heeft de menselijke onderlip (en het gebied daar direct onder) belangrijke bloedvaten?

Bloedvaten die ernstige bloedingen zouden kunnen opleveren als ze geraakt worden, bij het zetten van een snakebite piercing.

Toegevoegd na 1 uur:
Met andere woorden: zou er iets ernstig mis kunnen gaan (ontstekingen, infecties en allergische reacties buiten beschouwing gelaten) bij het zetten van een snakebite piercing (piercing onder de onderlip) met betrekking tot de bloedvaten?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het zijn niet zozeer de bloedvaten die een groot risico vormen. Er loopt geen slagader doorheen of zo, als dat is wat je bedoelt. De inhoud van je lippen bestaat voor een groot deel uit spierweefsel. Lijkt me niet verstandig om daar een piercing doorheen te zetten. Als het per se moet, zorg dan dat je onder die kringspier zit. Maar dan zit je al haast onder de lip. Toegevoegd na 5 minuten: Oh ja, je zou wel veel bloed kunnen verwachten omdat je lippen sterker doorbloed zijn dan bijvoorbeeld je wang of kin. Er ligt een groot netwerk van fijne haarvaatjes. Dat hierboven gezegd wordt dat het met de pijn wel mee zal vallen, zal voor de meeste mensen dus niet opgaan!!

alle bloedvaten zijn belangrijk en geven allemaal bloedingen als ze geraakt worden . wat die piercing betreft ,als je een tongpiercing laat zetten dan zal ik banger zijn voor de spieren en smaakpapillen dan voor de bloedvaten.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100