Fluiten mannen meer dan vrouwen?

Ik heb al dikwijls mannen horen fluiten onder het werk, maar vrouwen nog nooit,. Is het zo dat het net als in de vogelwereld is,:de mannetjes fluiten maar de vrouwtjes nooit? (mannetjes ook alleen maar om vrouwtjes te lokken en daarna als het vrouwtje zit te broeden, en misschien als ze jongen hebben.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik moety het eens zijn met C4th, hier fluiten vrouwen net zoveel als de mannen hoor. Ik heb hierop natuurlijk even onder de dames rondgevraagd (vaak hebben ze niet eens door dat ze fluiten), het antwoord was best wel grappig en tevens tegenstrijdig: Fluiten is meer iets mannelijk, zij zeiden ook dat mannen veel meer fluiten dan vrouwen, terwijl dit hier op kamer niet eens zo is. Het antwoord zal ook wel in het midden liggen en fluiten beide seksen evenveel.

Als jij bij "fluiten onder het werk" het fluiten van bouwvakkers naar vrouwen bedoeld: Ja, dat wordt meer door mannen gedaan. Als je met "fluiten onder het werk" het meefluiten met liedjes op de radio bedoeld, dan werk jij duidelijk niet waar ik werk. In mijn kantoortje is er een dame die de hoogste toon fluit.

Vrouwen en mannen fluiten gemiddeld evenveel, dankzij de emancipatie ook naar elkaar!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100