Is er een wondermiddel om veroudering tegen te gaan?

Sommige mensen lijken het in hun genen te hebben dat ze ouder worden qua jaren maar er erg jong uit zien (zonder botox etc.) en zonder veel te sporten of te dieeten. Maar is er ooit onderzocht wat hen natuurlijkerwijs jong houdt en is er een stof hiervoor verantwoordelijk? Is er vervolgens een middel om verjongingsproces gaande te houde off om het ouderdomsproces te vertragen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja er is een wondermiddel. Laat je invriezen en na 20 jaar weer ontdooien!

Wanneer mensen iets vreselijks meemaken, verlies dierbaren, baan, partner, bezittingen door brand bv .. zie je dikwijls dat zij in korte tijd heel sterk verouderen. Dit betekent dat verouderen niet alleen een fysieke oorzaak heeft. Ik denk dat het samengaat. Wie gezond leeft en eet, en daarnaast ook nog weinig getroffen wordt door ' groot leed' heeft de meeste kans om redelijk vitaal oud te worden. Maar daar zijn geen wondermiddelen bij. Niemand kan het lot bezweren en hoe gezond je ook leeft, als zich ergens een kankergezwel aandient dat geen verband houdt met roken of ander ongezond gedrag, ben je gewoon de klos: heel plat gezegd. Echte wondermiddelen vind je alleen bij de plastische chirurgen en hun aanverwanten.

Als je niet oud wilt worden moet je je jong op laten knopen! Grapje. Als het wondermiddel er al zou zijn dan had je dat absoluut geweten. De halve wereld zou er dan gebruik van willen maken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100