Hoe zie je in het gezicht of een meisje 15 of 20 is?

Als ze geen make-up draagt

Weet jij het antwoord?

/2500

Op basis van puur het gezicht zal het lastig blijven. Een tiener heeft over het algemeen een jeugdigere huid. Straks,soms wat pukkelig. Een 20er daarentegen heeft al wat meer kleine rimpels en de huid is wat meer effen. Maar dat is heel gemiddeld en kán ook juist weleens andersom zijn. Je ziet het meer aan de gehele houding.

Een gezicht oogt volwassener als je 20 bent. Een meisje van 15 heeft vaak nog kinderlijke trekken, zoals wat bollere wangen. Tegenwoordig is het trouwens wel vaak zo, dat meisjes er sneller volwassen uitzien dan vroeger het geval was. Dit heeft waarschijnlijk te maken met het slikken van de anticonceptiepil op jongere leeftijd.

Nou ik lijk voor geen meter 19 terwijl sommige van 15 wel 18 lijken. Echt zien zal niet echt lukken. je ziet het makkelijker aan het gedrag dan uiterlijk. Daarom lang leven id! waar je leeftijd instaat. jammer alleen dat meisjes van 13,14,15 nog steeds door hun volwassenere uiterlijk makkelijker cafe's discotheeks binnen komen. Plus drank en sigaretten halen nog altijd heel makkelijk gaat. (mijn id vragen ze nog steeds;) ).

Dat zie je niet in het gezicht alleen.

je kan het nietin de gezicht zien maar hoe ze zich gedraagt

Dat zie je niet in het gezicht, wel op andere manieren

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100