bestaan zeemeerminnen echt of is het maar een mythe

als je niet gelooft dat zeemeerminnen echt bestaan bekijk dan deze video maar eens
http://www.youtube.com/watch?v=DVxWDTJBd1U

als je hem hebt gezien denk je misschien net hetzelfde over zeemeerminnen als ik en als dit nog niet genoeg bewijs is bekijk dit dan maar eens
http://www.youtube.com/watch?v=X2-DaAXThng
meer ga ik er niet over laten zien de rest is te eng om te zien
als je in zeemeerminnen gelooft net als ik geef dan maar een reactie

groetjes

Weet jij het antwoord?

/2500

Dat is een mythe, niets van waar...

Ik geloof in minderminnen, niet in meerminnen.

trucage of in scene gezet, of misschien een vaag experiment ??? zoals "doctor mengele" in de oorlog deed met mensen. maar logischer wijs, ze bestaan niet.

Zeemeerminnen en mannen bestaan niet. Laat je niks wijs maken!

Ja hoor ze bestaan wel! Chek mijn antwoord op vorige vraag. Ik geloof er van wel... http://m.goeievraag.nl/vraag/25587

of ze wel of niet bestaan kun je zeker niet uit die filmpjes afleiden. Een beetje aan elkaar geplakte shots en rotzooi. dat is iig geen bewijs. antwoord: ik weet het niet.

Als jij het wil geloven, dan bestaan ze.

Ik geloof er absoluut in, ik geloof in alles wat ik wil geloven en dat mag/kun jij ook doen. Is gezond voor je en blijf je lekker fris en fruitig bij ;)

Overal waar jij in gelooft bestaat (voor jou). Iedereen creeert zijn eigen waarheid. Is net als het geloven in geesten, als je er in gelooft ga je ze zien. Als je nergens in gelooft zie je ook nooit wat :) Ik persoonlijk geloof in mijzelf, ik zie mijzelf regelmatig.

Tot nog toe is nooit bewezen dat ze bestaan, maar ook niet dat ze niet bestaan. We kunnen er vanwege gebrek aan aanwijzingen uiteraard vanuit gaan dat ze niet bestaan, maar dat geldt ook voor God en voor beschavingen op andere planeten. De mogelijkheid bestaat altijd... In zekere zin is het m.i. 't beste om in alles agnost te zijn. Zelfs in vergezochte dingen.

Waarom zijn er alleen zeemeerminnen die vrouwelijk zijn? Waar komen ze vandaan? Zelfs al zijn er ook zeemeermannen..... Hoe doen die het dan? Waar komen de zeemeerkindertjes vandaan? Als je alles gelooft wat je in filmpjes en op foto's ziet heb je misschien nog nooit gehoord van beeldmanipulatie, zoals bijvoorbeeld met Photoshop. Jouw filmpjes zijn dus geen bewijs. Maar dat heb je met zo veel dingen: Het monster van Loch Ness. De verschrikkelijk sneeuwman. Fijn dat je gelooft in dingen die te eng zijn om te zien. Dat houdt de verbeelding levendig en dat is gezond.

Als je alleen maar mag antwoorden als je het ook gelooft dan komen hier dus alleen maar bevestigde antwoorden waardoor je weer kan aannemen: "iedereen op GV gelooft in zeemeerminnen". Helaas mag ik dus geen antwoord geven op deze vraag. Jammer :-(.

Het bestaan van zeemeerminnen zoals in de legendes (half vis, half mens) zou de evolutietheorie ontkrachten - het is evolutionair-biologisch gezien onmogelijk dat ze bestaan, omdat het eigenschappen van compleet verschillende groepen combineert. Wat wel bestaat, is sirenomelia, waarin de ontwikkeling van het embryo niet geheel gaat zoals het zou moeten, en de benen niet los groeien. Toegevoegd na 4 minuten: Ik zal dit eens verfijnen - volledige, zelf-in-stand-houdende populaties meerminnen zijn onmogelijk. Incidentele gevallen als gevolg van atavisme zijn zeer onwaarschijnlijk, maar gezien onze oorsprong niet per sé onmogelijk. Maar die atavisme is dan zo groot, dat deze niet levensvatbaar is.

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Sirenomelia

ja er is een vrouw die zeer goed kan zwemmen met een prachtige zelfgemaakte zeemeerminstaart, dus ja

Zeemeerminnen zijn maar een mythe. Eén waarvan de oorsprong niet heel lastig is te verklaren. Scheepsbemanningen, die toch al tegen het labiele aan zaten door gebrek aan bepaalde voedingsstoffen of simpele honger en dorst, zagen langgerekte zeezoogdieren (bijvoorbeeld lamantijnen of zeekoeien) in het water. Ze vingen daarbij ook een glimps op van de tepels die de vrouwtjes van deze soorten hebben, anders dan alle vissen die deze zeelui ooit hadden gezien. In die omstandigheden is een fout snel gemaakt. Over je 'bewijs': ik heb heel wat fictiefilms gezien waarin een stuk realistischer beelden van meerminnen voorkomen. Of van monsters, aliens etc. Die realistischer beelden beschouw ik niet als 'bewijs' van het bestaan van meerminnen, monsters en aliens. Waarom zou ik deze YouTube-broddelwerkjes dan wel zien als bewijs? Alleen omdat de maker *zegt* dat deze beelden echt zijn? Het enige dat ik heb, is het woord van de maker dat de beelden niet gemanipuleerd zijn. Dat is geen bewijs.

Ja of je maakt er een filosofische vraag van: ,, Zijn zeemeerminnen er niet omdat we ze niet zien? '' of ,,Bestaan ze niet omdat we er niet in geloven?'' Toegevoegd na 30 seconden: wat een nutteloos antwoord btw:p

er worden wel mensen als zeemeerminnen geboren met 2 benen aan elkaar geplakt maar dat ze in de water leven nee dat is allemaal een mythe.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100