als e sterft, komen er dan maden etc uit je lichaam?

een vegan ex kennis van mij, is ervan overtuig dat, omdat "wij"de vleeseters maden en parasieten in ons lijf hebben, er altijd maden en ander vieze beesten uit ons lijf komen als we overleden zijn. Ik ben van mening dat de maden en vliegen etc worden aangetrokken door een lijk maar niet dat ze vanuit het lijk zelf komen. Wat is waar?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Maden komen van vliegen die na het overlijden eieren op het lichaam hebben gelegd. Verder kan het ook zijn dat in landen waar geen goed leidingwatersysteem is, en men zijn drinkwater uit de rivier moet halen, mensen door dat water wel een soort larfjes in hun lijf krijgen, en die komen er vroeg of laat wel uit, Maar dat heeft dus niets te maken met wel of geen vlees eten, maar dus met het vervuilde water

Een overledene wordt keurig gewassen en aangekleed en dan in een kist gelegd. Waar komen dan de maden, etc, anders vandaan dan uit het gestorven lichaam? Na 1 jaar zijn er slechts de botjes over. De rest van dit schrijven is een toevoeging en heeft niet direct met de vraag te maken: Sterven en begraven of gecremeerd worden is iets oneerbaars, een straf op onze zonden. Nooit heeft de Schepper dit met Zijn schepsel bedoelt maar wel toegezegd als de mens zou zondigen. En dat heeft de mens gedaan en dus kwam de dood over ons.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100