is er een stof die waterdicht is en waar je makelijk met een naald doorkunt ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Leer (10 tekens)

Taslan. Heel fijne stof om jassen van te naaien bijvoorbeeld. Maar het probleem is wel een beetje dat, welke stof dan ook, niet meer waterdicht is als je er een naald in hebt gestoken. Je kunt wel speciale tape gebruiken om het weer waterdicht te maken.

Bronnen:
http://www.lapjesschuur.nl/webshop.asp?cat...

Rechtstreeks antwoord is een vuilniszak. Hartstikke waterdicht en je kan er makkelijk met een naald door heen prikken. Ik neem aan dat je bedoelt dat het dan niet lek raakt als je de naald er uit haalt? Vele stoffen raken lek door die naald en zal je dus moeten repareren. Een stof als rubber kan je weer een naald doorsteken en is dan weer waterdicht als je de naald er weer uit haalt. Dus ook hier een vraag: wat is het doel, wat wil je met die waterdichte stof? Moet het een fles afsluiten? Wordt het een regenpak? Wil je een waterzak maken?

Afhankelijk waar je het voor wilt gebruiken: Er is tentdoek en stof voor luifels. Bijvoorbeeld: Tentdoek katoen. Merk: Ten Cate Wordt toegepast in tenten of voor luifels. Gewicht ca. 280 - 340 gr/m² Met water- en vuilafstotende finish. Tentdoek KS202 KS 202. Dit tentdoek, dat ook verwerkt is in De Waard Tenten en de vouwwagens / tenttrailers van Aart Kok. Dit tentdoek heeft als grondstof hoogkwalitatieve dubbeldraads getwijnde katoenen garens, die zeer dicht op elkaar geweven worden. Het resultaat is een hoge treksterkte en inscheurweerstand en tevens een strak getrokken tent zodra deze in de praktijk staat. Voor u betekent dit extra waterdichtheid, leefcomfort(door het hoge ademende vermogen) en duurzaamheid. In het verleden heb ik wel lapjes genaaid op scheuren in tentdoek, en ook zelf luifels gemaakt, dus je kunt er met een naald door en zeker met een behoorlijke naaimachine. http://www.esvocampingshop.com/nl/tentdoek/katoen.html Dan heb je nog de stof die gebruikt wordt voor regenpakken. Regenkleding is gemaakt van 100% nylon (naast ademend, ook minder milieubelastend dan een jas van pvc) en aan de binnenzijde voorzien van een coating, waardoor de kleding gegarandeerd waterdicht is. Bij ons op de markt zijn er verschillende stoffenkramen waar ze waterdichte of waterafstotende stoffen verkopen.

een tijdje geleden waren zg wax-coats erg in. Het is stof die in de was gezet is en zodoende waterafstotend. Weet niet waarvoor je de stof nodig hebt maar vet stoot water af.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100