Waarom zou je minder honger krijgen door het nemen van deze capsules: wat is de werking van de combinatie van de ingrediënten?

De ingrediënten zijn: "LingZhi", "Ebony", "Fox-nut", "Tuckahoe", "Seman Pruni", "Diosoreae", "Wheat Gem" en "Nature Substance".

De bedoeling is dat je 1 capsule voor het ontbijt neemt, en na 3 dagen mag je er 2 capsules van maken.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Net als bij sommige kruidentheesoorten kan dit mengsel kruiden (en paddestoelen en zaden) je hongergevoel wel iets verminderen maar of het substantieel scheelt is de vraag. Je kunt je hongergevoel beter beïnvloeden door de keuze van je voedingsmiddelen. Eet geen dingen die de honger niet stillen, zoals koekjes, chips, rijstwafels, zoetigheid, witbrood etc. Volkorenbrood, eieren, vlees, vis en noten doen dat bijvoorbeeld stukken beter. Die beter verzadigende dingen worden vaak afgeraden als je op je gewicht moet letten maar ondanks dat ze gemiddeld wat meer calorieën bevatten heb je toch veel minder de automatische neiging om ervan door te eten. Eet ook rustig wat fruit maar ook het laten staan van frisdranken en vruchtensappen is het eerste verdiend als je op de kilo's moet letten.

Het is gewoon dat dit je eetlust verminderd, net zoals bijvoorbeeld ritalin en dexamfetamine bij adhd. Dexamfetamine gebruikte men vroeger soms als afslankmiddel, maar dat is nu verboden. Niet van die troep nemen! Ga sporten en eet gezond.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100