Er is een site waarop alle argumenten van creationisten tegen evolutie worden ontzenuwd. Welke site is dat ?

Toegevoegd na 1 uur:
Ik heb zelf al het antwoord gevonden. Een fantastische site vind ik. Met deze antwoorden blijven de creationisten nergens meer.... LOL

http://www.talkorigins.org/indexcc/

Weet jij het antwoord?

/2500

De pharyngula blog lijkt me de beste start, maar wel in het engels. In Nederland is het niet zo een issue, dus ik zou niet zo snel een goede nederlandse site weten.

http://www.bible-science.info/ned/boek-schepping-of-evolutie/index http://www.dutchcreationscience.com/wie-zijn-wij http://www.verzwegenwetenschap.nl/ http://www.schepperenzoon.nl/05-oud.html maar veel creationisten zeggen ook niet dat de evolutie niet kan. Maar dat hij erg onwaarschijnlijk is. Er zijn eerst twee deeltjes tegen elkaar gekomen om de aarde te vormen. En vervolgens word anorganisch materiaal organisch materiaal. (dit deel is NIET bewezen) en vervolgens groeit uit een eencellige de mens. Natuurlijk zijn er allemaal weerwoorden, komen er waarschijnlijk ook op dit antwoord. Maar feit is gewoon dat evolutie gekoppeld is aan toeval. Het Christendom is dat niet, en het levende bewijs is voelbaar op sommige momenten. (jammer genoeg lang niet op alle momenten)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100