kan em man borstkanker krijgen

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja, maar die kans is heel klein.

Nee dat kan niet

Borstkanker is bij mannen een zeldzame aandoening. Minder dan één procent van alle borstkankergevallen doen zich voor bij mannen. De verhouding is: 150 vrouwen tegenover 1 man. Als men alle kwaadaardige aandoeningen bekijkt waardoor mannen worden getroffen, gaat het minder dan 1 maal op 100 om borstkanker. Omdat het zo zeldzaam is, is borstkanker bij mannen een weinig bestudeerd fenomeen.

Bronnen:
http://www.borstkanker.net/mannen.php

Ja dat kan. Omdat mannen ook een kleine hoeveelheid borstklierweefsel bezitten, kunnen zij ook borstkanker krijgen, al komt dat wel veel minder vaak voor. De kans dat een man borstkanker ontwikkelt is ongeveer 1 op 100.000 per jaar. In het hele leven is dat ongeveer 1:1000, honderdmaal minder vaak dan vrouwen.

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Borstkanker

Ja dat kan. Het komt minder voor dan bij vrouwen en wordt vaker eerder ontdekt. Mijn schoonvader had het 2 jaar geleden en is er nu (hopelijk) van af.

Jaa, een man kan dat wel krijgen maar de kans daarop is echt heel klein.. ;)

Voor degene die zegt dat het niet kan , HET KAN WEL . de kans is idd kleiner maar het kan , onze oude huisarts is eraan overleden ( was een man , voor de duidelijkheid)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100