Redding in de ruimte, hoe zit dat?

hoe snel vanaf de aarde?
en hoe zit dat met redding in de ruimte zelf?

stel een ruimtereiziger zit in zo'n superpak, maar zweeft om een of andere reden met een rotgang de verkeerde kant uit, ... kunnen ze hem dan gaan halen?

ze doen nogal wat reparaties aan dat iss tegenwoordig en ik ben nieuwsgierig naar de reddingsmogelijkheden.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Helaas: Lost in Space. Tenzij een mede bewoner externe jets heeft. Of je zoals Wall-E een brandblusser bij je hebt. Dan kun je jezelf nog redden.

Helaas, als los raakt in de ruimte ben je hopeloos verloren....

Welnee, een andere astronaut kan in een Manned Manuvering Unit kan de losgeraakte astronaut komen halen. Als hij niet te ver is tenminste. Het duurt toch ook een aantal weken voordat een space shuttle o.i.d. klaar is voor vertrek. Als je daarop moet wachten, ben je misschien wel de pineut.

Redding is niet mogelijk,berging (misschien)wel. Alleen als een mede astronaut in de onmiddellijke nabijheid is,zou hij gered kunnen worden. Je moet niet vergeten,dat hij in zijn pak maar een beperkte hoeveelheid zuurstof tot zijn beschikking heeft en het lanceren van een shuttle veel tijd kost.

Hier vindt je het antwoord op jouw vraag. Goed luisteren naar de tekst http://www.youtube.com/watch?v=D67kmFzSh_o Toegevoegd na 8 minuten: I am sitting in a tincan, nothing I can do, planet Earth is blue....

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100