Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Antwoorden (1)

I'm trying to contact someone at ESA. How can I go about doing this?

Please pose these questions via e-mail to the ESA Web Helpdesk, we do not maintain public lists of ESA employees on the Internet.

Je kan het via de link als je op ESA Web helpdesk klikt.

http://www.esa.int/export/esaCP/SEMK95VZJND_index_0.html#10

Toegevoegd na 4 minuten:
Public Communications NASA's Office is toegewijd aan het verstrekken van informatie aan het grote publiek, en uw interesse in de ruimtevaart NASA en America's programma wordt zeer gewaardeerd. Echter, zoals NASA ontvangt duizenden van de communicatie per week vanuit de hele wereld, is het niet altijd mogelijk om te voldoen aan uw verwachte responstijd. Daarom wordt u sterk aangemoedigd om de NASA website te gebruiken voor het vinden van de informatie die u zoekt of de antwoorden op uw vragen. NASA nodigt u ook uit om te overwegen met behulp van een of meer van de volgende eenvoudige en handige communicatie-instrumenten voor het ontvangen van NASA Updates op de spannende werk NASA doet.

Abonneren op E-mail Delivery - Ga gewoon naar www.nasa.gov , voert u uw e-mailadres, stel uw levering voorkeuren, en kies uw regio (s) van belang.

Ontvang updates via RSS (Really Simple Syndication) - NASA RSS-feeds zijn beschikbaar op http://www.nasa.gov/rss/index.html .

Doe Twitter op http://twitter.com/NASA .
(Lees meer...)
12 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding