in nederland komt de zon op in het oosten, china ligt in het oosten, waar komt daar de zon op?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ook in het oosten. Toegevoegd na 46 seconden: Voor het geval je het niet weet: De aarde is rond, dus waar je ook bent, je kunt altijd verder naar het oosten reizen, als je maar lang genoeg naar het oosten reist, kom je vanzelf wel terecht in waar eerst het westen was :)

In het oosten..:)

Ook in het Oosten.

Ook in het oosten, alleen dan eerder.

LOL....euh...recht van boven? Nee, ook in het oosten. 'Metafysisch' in het 'westen' (Amerika). Dat is het mooie aan dat de aarde rond is en om de zon cirkelt. Daardoor beweegt de zon voor de hele wereld 1 kant op door het hemelgewelf (daar konden ze zelfs met het idee platte aarde niets aan veranderen).

de zon komt altijd vanaf t oosten op.overal.de wereldbol draait altijd dezelfde kant op.maakt niet uit waar je staat

Ook uit het Oosten. De Aarde is rond, voorbij China is Japan het Oosten en voor Japan is de VS weer het Oosten.

De aarde draait elke dag een rondje om zijn eigen as steeds dezelfde kant op. Overal ter wereld komt de zon ‘s morgens aan de oostelijke kant op, zo wordt er gezegd en zo lijkt het ook, maar in werkelijkheid krijgt de aarde ‘s morgens door zijn draaiing de stilstaande zon (vanaf het oosten) weer in beeld. enne.. China ligt in het oosten, maar heeft zelf ook een oostkant hoor.

Japan Dit Aziatische land wordt wel 'het land van de Rijzende Zon' genoemd. De naam is gegeven door Chinese geleerden, die de zon bestudeerden. Logisch, want vanuit China gezien ligt Japan in het oosten en daar komt de zon op. Japanners noemen hun land 'Nihon' of 'Nippon'. Dat betekent 'de oorsprong van de zon'. Je ziet de zon ook terug in de Japanse vlag en volgens Japanners stamt hun vorstenhuis ook af van de zon.

Bronnen:
samsam.net

De zon komt altijd op in de plaats waar ook de wijzen van daan komen! En bij ons is dat eerder dan bij jullie! Want ik woon in het oosten en hoor ook vaak de klok luiden,maar nog altijd weet ik niet waar....enz.

Overal in de wereld komt de zon in het oosten op, dus ook in China.

in china

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100