Is er nu leven op mars? (zie artikel van vandaag)

http://www.hln.be/hln/nl/961/Wetenschap/article/detail/1274566/2011/06/06/Amateur-astronoom-ontdekt-bewoond-gebouw-op-Mars.dhtml

Mogen we het niet weten of is het een dikke grap?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

het gevaar met dit soort dingen is dat je vaak voor gek word aangekeken. waneer je uitspraken doet die niet alledaags zijn. kijk naar columbus vroeger dacht men ook dat de aarde plat was. tegen deel werd bewezen en men ervaart het als een norm. dus waarom zou dit niet mogelijk zijn ? waarom moet het meteen weer als grap worden bestempeld ? mars heeft lang genoeg water en een admospheer gehad om leven te kunnen ontwikkelen in de tussen tijd. dus ik denk ja, er is leven op mars. bacterieel of een verloren beschaving. en eigenlijk hopen we dat laatste !! het probleem is dat we willen geloven en ons verstand zegt nee.

Persoonlijk denk ik een hele dikke grap..

Ik denk zelf van niet. In google earth zijn er al eerder 'foutjes' ontdekt. Zo lijkt er een auto op de zijkant van een gebouw te staan. Die vind je oa op Map Of strange. Ik denk dat dit net zo iets is. Misschien een vlek of gwn stof op de lens???? Ik heb er verder daar geen verstand van:) Er zijn vast mensen die gaan minnen op dit antwoord, maar dat zullen dan wel aliens zijn;) Toegevoegd na 2 minuten: Kort gezegt: een fot of een dikke grap.

Ik denk niet dat het een grap is, "Zichtbaar voor iedereen Hij zegt dat de coördinaten van het Bio Station Alpha de volgende zijn: 71 49'19.73"N 29 33'06.53"W. Iedereen die dezelfde software heeft, kan het zelf met eigen ogen zien". Het zou van alles kunnen zijn, zelfs een (kern)wapen.. Als dit echt serieus is zullen we er binnenkort wel wat over zien op het nieuws ;).

Dat zou heel goed kunnen, het is namelijk bewezen dat er water was/is op Mars. Waar water is, is leven mogelijk. Maar de vraag of er intelligent leven is op Mars? Dat denk ik niet. Dat wat je op het filmpje ziet is waarschijnlijk weer gemonteerd. Het ziet er erg nep uit namelijk. Met een beetje fantasie kun je van alles zien op Mars.

Ik heb het ook gezien. Het is wel een beetje vaag, maar je kan toch de vorm van een soort gebouw zien. Ik denk dat het een hoax is, maar je weet natuurlijk nooit. Als je het filmpje hieronder bekijkt, zou er al lang leven op Mars zijn... http://www.youtube.com/watch?v=Cwxc_zLH560

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100