Waar is goede informatie te vinden over Sulawesi?

Ik heb informatie nodig over Sulawesi. Geen toeristeninfo, maar zoiets als politieke rechten, ecologische kenmerken, economie, relaties tot andere gebieden enz.

Weet jij het antwoord?

/2500

Wikepedia: Celebes of (officieel) Sulawesi is een van de grotere eilanden van Indonesië. Het is in grootte het elfde eiland ter wereld, met een oppervlakte van 174.600 km². Het eiland telt ongeveer 15 miljoen inwoners en is ingedeeld in zes provincies: http://nl.wikipedia.org/wiki/Celebes Via de Sulawesi startpagina vind je een heleboel links. http://sulawesi.startpagina.nl/

Op landenweb staat goede informatie om mee te beginnen. Het blijkt dat Sulawesi daar niet apart staat, maar onder Indonesië. Toch kom je een heel eind met - http://www.landenweb.net/indonesie/ - http://www.landenweb.net/indonesie/godsdienst/ - http://www.landenweb.net/indonesie/geschiedenis/ - http://www.landenweb.net/indonesie/economie/ Toegevoegd na 4 minuten: Verder heb je wel wat aan http://www.travelmarker.nl/bestemmingen/azie/indonesie/bevolking/noord_sulawesi.htm En het is aan te bevelen om naar de openbare bibliotheek te gaan!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100