Wat moet je allemaal doen om architect te worden?

Hoi,

Ik zit nu in het 3e leerjaar HAVO, bijna 4e leerjaar HAVO. Dit is dus het jaar waar ik m'n vakkenpakket moet kiezen. Ik wilde sinds m'n 5e al architect worden voor grote wolkenkrabbers. Nu nog steeds. Daarom heb ik het pakket gekozen N&T (Natuur & Techniek) met Engels plus (omdat ik ook in het buitenland wil werken) en met Kunst.

Maarjah als ik m'n HAVO diploma heb gehaald wat moet ik dan doen? Ik wil sws studeren op een Universiteit, namelijk TU Delft. Maar daarvoor moet je nog een paar stappen ondernemen voordat je op de Universiteit kan studeren. Iets met HBO ofzo?

Thanks!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Over het algemeen is het dan het beste de laatste twee jaar van het VWO te doen. Daarna kan je naar de universiteit. Het stapelen van studies, HBO en daarna universiteit, wordt, voorzover ik weet, de laatste jaren steeds moeilijker gemaakt. Informeer voor de zekerheid bij de studieadviseur van je school en/of vraag meer informatie aan bij de TU Delft. Goed dat je nu al ambitie hebt en een duidelijk doel! Houd dat vast! Dat wordt door velen gewaardeerd en het maakt je succesvoller dan anderen die nog geen concreet toekomstplan hebben. Kijk voor meer informatie ook op http://www.nationaleberoepengids.nl/Architect.

Bronnen:
http://www.nationaleberoepengids.nl/Architect

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100