hoe kan ik economie het beste leren?

ik wil dit jaar economie kiezen in mijn pakket alleen ik ben bang dat ik de komende jaren moeilijkheden zal krijgen, hoe kan ik het beste aanpakken?

Weet jij het antwoord?

/2500

Geregeld je huiswerk maken en veel vragen stellen.

Als je nu al weet dat je er misschien moeite mee gaat krijgen wil ik je het volgende adviseren; Volg alle lessen Let op goed op wat de docent(e) verteld Maak tijdens de les aantekeningen Doe altijd je huiswerk en zorg dat je bij blijft Zorg dat je altijd op de hoogte bent van het nieuws, want examens gaan vaak over actuele zaken. Lees regelmatig de financiele pagina's in de krant Koop geregeld een financieel dagblad Probeer een beetje de aandelen markt te volgen, koop desnoods virtueel een aandeel en volg het, je zult dan vanzelf gaan begrijpen hoe de markt in elkaar zit en hoe deze beweegt. Veel succes!

Nog een paar suggesties (ik volg zelf economie): -Begrippenlijsten maken (dit werkt erg goed), -Oefentoetsen op internet maken -Eventuele CD's bijgevoegd bekijken -Oefenopdrachten vragen -Antwoorden vragen -Heeel netjes werken, dit is echt handig en overzichtelijk -Alle spullen die nodig zijn meenemen -Moeilijke woorden opzoeken -Formules altijd oefenen, als ze in tekstvorm staan maak ze dan overzichtelijk. -Altijd hulp vragen wanneer je 't niet snapt

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100