Waarom is de prijs van dezelfde thuisstudie verschillend?

Ik ben van plan een thuisstudie te gaan volgen, ik weet al dat ik de mbo 2 beveiliger wil gaan volgen. Dit wil ik gaan doen met een thuisstudie. Nu zie ik alleen dat de verschillende organisaties flinke verschillen in de prijs hebben. En dat voor dezelfde studie.

Op http://www.thuisstudievolgen.nl/thuisstudie/thuisstudie-mbo/veiligheid/mbo-beveiliging/ zie ik bijvoorbeeld een groot verschil tussen de goedkoopste en duurste aanbieder. Is de goedkopere dan veel slechter of maakt dat eigenlijk geen verschil.

Al die thuisstudie bedrijven zeggen dat je een erkend mbo beveiligersdipploma kunt halen, en bij allemaal is het op niveau 2. Ik vraag me dus af wat het grote verschil in die prijs is.. Hopelijk weet iemand het.

Weet jij het antwoord?

/2500

Dat is dezelfde reden als waarom twee flesjes bier in prijs verschillen. En T-shirts. En auto's. In de economie heet dat prijsdifferentiatie. Sommige mensen hebben ergens meer geld voor over dan anderen. (Of hebben meer geld.) Er kan een kwaliteitsverschil zijn, maar het hoeft niet per sé.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100