Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Het beste antwoord

Die zijn er wel, maar dat wordt flink zoeken. Sommige kunstacademies/hogescholen hebben officieel geen februari-instroom, en andere hebben die wel, maar dan alleen voor bepaalde opleidingen. Zo zie je hier, dat de HKU geen februari-instroom heeft, maar wèl voor de basisopleiding Beeldende Kunst en Vormgeving. Dat zou een prima tussenoplossing kunnen zijn.
http://sscweb.hku.nl/clk/show/id=678945/qwlo=354636_52156

Bedenk wel, dat veel hogescholen officieel geen februari-instroom hebben, maar dat er vaak best iets te regelen valt. Dat zal mede afhangen van je motivatie en je capaciteiten.

Ik raad je aan om het andersom aan te pakken. Bepaal eerst wat je precies wilt gaan doen (vormgeving is wat vaag) en daarna waar je eventueel wilt gaan studeren. (Als je in Maastricht woont, is Groningen misschien geen optie).

Mail of bel vervolgens naar de hogescholen die de opleiding van jouw keuze hebben. Daar ben je misschien een uurtje druk mee, maar dan weet je precies wat de mogelijkheden zijn, en dat werkt denk ik sneller dan eerst uit te gaan zoeken waar een februari start mogelijk is. Vooral omdat vaak een februari-instroom wèl mogelijk is, maar dat niet op de betreffende website staat vermeld.

Veel succes met je opleiding!
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding