Examens gaan niet best, wat nu?

Zoals vele weten is de examen periode van start gegaan, en ik heb totaal geen lekker begin gehad.
Ik heb 7 vakken, en in alle 7 doe ik examen. Mijn gemiddelde SE cijfer is een 6,9. Verder heb ik een combinatie cijfer van een 8.

Merkwaardig is dat ik gisteren een Biologie examen heb gemaakt, waar ik uiteindelijk (door de punten op te tellen) rond de 4.5 uitkom. Op mijn SE sta ik een 6.1, (laagste cijfer) dus ik vind een 4.5 toch wel relatief laag.
Voor proefexamens scoorde ik rond de 6-6.5 en ik vind een 4.5 toch wel een ander uiterste!

Verder heb ik een Nederlands examen gehad, waar ik ook zo rond de 5 uitkom. Het examen was voor mijn doen niet te moeilijk, maar ik heb punten laten liggen bij 3-punts vragen. Mijn SE cijfer voor Nederlands is een 7.3. Ook hier is merkwaardig dat ik voor oefentoetsen van Nederlands rond de 6.5-7 uitkwam.

Morgen heb ik mij Economie examen en ik zie er erg tegenop. Ik had mij voorgenomen Nederlands en Biologie goed te maken, zodat ik me niet al te druk hoefde te maken om Economie. Maar dat doe ik nu dus wel.

Economie is mijn struikelblok en ik zie mij zo een 4 halen voor dat examen. op mijn SE sta ik een 6.5, maar daar heb ik relatief weinig aan, omdat ik die 5.5 norm moet halen.

Ik ben dus bang de 5.5 niet te halen. Ik weet dat deze conclusie nogal overhaast is, omdat ik nog 5 examens heb. Maar als ik zie hoeveel ik leer en toch een onvoldoende scoor ga ik aan mijzelf twijfelen.

Wat kan of misschien beter gezegd, wat moet ik doen?

Toegevoegd na 1 minuut:
(5 Havo)

Weet jij het antwoord?

/2500

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100