Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Onder wat voor soort opleiding valt een opleiding waar je pacemakers of iets dergelijks leert 'ontwerpen' en 'bedenken'?

Op wat voor soort opleiding combineer je 'technologie' met 'biologie'? Dus pacemakers maken enzovoort. Zijn deze scholen er alleen op universitair niveau?

Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
631

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Als je pacemakers wilt maken zou ik voor electronica gaan maar het is niet zo dat een pacemaker bedacht, ontworpen en geproduceert word door een super dokter ofzo.

Bij zulke mooie uitvindingen is het vaak de medische sector die aangeeft wat er nodig is voor aparaatje en wat het moet kunnen doen, de electronica markt probeert daar dan iets voor te bedenken.

Saludos,
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden

Andere antwoorden (1)

Op de site www.youchooz.nl is heel veel te vinden over beroepen en opleidingen in de gezondheidszorg en welzijn. Er zijn 26 opleidingen die daarbinnen iets te maken hebben met techniek. Misschien zit er iets voor je bij!
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding