Waar moet een undergraduate studie op een Universiteit in het Engeland aan voldoen, wil je recht hebben op een studie toelage?

Erg onduidelijk aangegeven via instanties als Nuffic, Ucas en Duo. De universiteiten kunnen hier ook niet veel over vertellen. Wie o wie heeft advies/antwoorden?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je mag je studiefinanciering meenemen als de opleiding die je gaat doen van gelijk nivo is als een opleiding in Nederland waar je studiefinanciering hier voor zou krijgen. Dus [ http://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/hoger-onderwijs/collegegeld-en-studiefinanciering?ns_campaign=Thema-onderwijs_en_wetenschap&ro_adgrp=Hoger_onderwijs-Collegegeld_en_studiefinanciering&ns_mchannel=sea&ns_source=google&ns_linkname=%2Bstudiefinanciering&ns_fee=0.00 ]: Een student die een geaccrediteerde opleiding volgt in het hoger onderwijs, kan in aanmerking komen voor studiefinanciering. Uitgebreide informatie over de externe link: voorwaarden voor studiefinanciering is te vinden op de website van DUO. Naast studenten in het hoger onderwijs, ontvangen ook deelnemers van 18 jaar en ouder in de beroepsopleidende leerweg van het middelbaar beroepsonderwijs studiefinanciering. Alle info over het meenemen vind je hier: http://www.ib-groep.nl/particulieren/studiefinanciering/sfho/buitenland/Volledige_studie.asp

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100