Welke opleiding voor legionella inspecteur?

Ik ben nu een jaartje of 20 werkzaam in de installatie techniek en wil me gaan specialiseren in legionellapreventie.
Nu ben ik al aan het zoeken geweest naar opleidingen maar kom er zoveel tegen dat ik door het bomen het bos niet meer zie.
Wie weet er welke cursussen ik moet volgen in de juiste volgorde ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Hallo Davadox, na enig zoeken heb ik alleen maar deze 3-daagse opleiding voor je kunnen vinden. Ik heb wel ontdekt dat bedrijven die een legionella inspecteur in dienst willen nemen een bedrijfsopleiding geven. Opleiding Legionellapreventie in leidingwaterinstallaties (3 dagen) De wetgeving voor Legionellapreventie is in 2004 veranderd. In het Waterleidingbesluit zijn preventieve voorschriften opgenomen, waaraan eigenaren van aangewezen collectieve leidingwaterinstallaties moeten voldoen. Eigenaren van overige collectieve leidingwaterinstallaties hebben een zorgplicht voor de levering van deugdelijk drinkwater. In deze cursus doet u algemene kennis op over Legionella en krijgt u inzicht in de wetgeving. Daarnaast kunt u risicovolle situaties in een installatie leren herkennen, beoordelen en beheersen volgen s de geldende voorschriften en kun u uzelf vaardig maken met het opstellen van een beheersplan conform BRL 6010.

Bronnen:
http://www.legionellavraagbaak.nl/leidingw...

Vraag het eens na bij de bedrijven die de cursussen geven. Als je meerdere aanbieders vraagt zul je vanzelf het juiste antwoord krijgen denk ik...

Bronnen:
http://www.cursusvoor.nl/zoeken/legionella.html

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100