Hoe kan ik leergieriger worden ?

Ik wil graag leergieriger worden om ook gewoon beter te zijn op school kan iemand mij helpen

Weet jij het antwoord?

/2500

Beter opletten in de les, als je vragen hebt direct stellen en natuurlijk je huiswerk maken en misschien je iets meer te verdiepen in de stof dan andere doen. Ook de gedachte moet dan positief zijn: Blijf denken dat je het 'leuk' vind..

Je leerstof goed plannen, dus niet alles in één keer leren, maar verspreiden over meerdere dingen. Zet ook je computer enzo uit als je huiswerk gaat maken, daardoor word je alleen maar afgeleidt.

Verbeelding/fantasie! Socrates zei hierover: ''Het begin van alle wijsheid is verbeelding'' ...Je moet alles heel boeiend vinden, bijv. hoe de mens is ontstaan hoe het heelal is ontstaan maar ook bijv. hoe ondernemers in een klap miljoenen verdienen of een heel groot/succesvol bedrijf oprichten. Hoe 7 miljard mensen op deze planeet leven etc etc etc. Je moet overal je vraagtekens bij zetten en overal graag over willen lezen en te weten komen.

Het leven is opzich al een leerschool, en op school kun je je nog beter ontwikkelen, dat is toch super? ;) En misschien moet je een opleiding kiezen waar je echt een grote interesse voor hebt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100