Weet iemand mischien nog een goeie film waar ik een verslag over kan doen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Oorlogswinter, kruistocht in spijkerbroek en yes man het zijn duidelijke leuke films waar je een goed verslag van kan maken ,succes

Pour Elle (anything for her) Blood Diamond

Notebook is een prachtige film!

http://www.youtube.com/watch?v=MzgOvvMi8Lg Zo mooi! zelf nog niet gezien maar wil hem wel zien.. Charlie St. Cloud

Bronnen:
youtube?

Ik weet niet of je een voorkeur voor een genre hebt, maar ik vond dit hele goede films: Green Mile, My sisters keeper, dragonfly, The Curious case of Benjamin button, The pianist en The illusionist. Er zijn nog wel meer goede films, maar deze schieten me nu te binnen.

We where soldiers (gaat over de Vietnamoorlog) en Schindlers list (gaat over de jodenvervolgingen in de 2de Wereldoorlog)

Schindler's list. Een machtig verhaal over de holocaust en hoe 1 man de nazi's kan misleiden door onder andere zoveel mogelijk Joden in zijn fabriek te werk te stellen.

Bronnen:
http://www.youtube.com/watch?v=W74jGQ-CDTE

A few good men, een militair rechtbankdrama met ontzettend goeie acteurs als Tom Cruise, Jack Nicholson, Demi Moore, Kevin Bacon en Kiefer sutherland. Het gaat over een militair die van een Kolonel de opdracht krijgt een andere militair de Code Rood te geven. Nu is het aan de advocaat de taak de Kolonel zover te krijgen dat hij toegeeft. Het verhaal speelt zich af in Guantánamo Bay.

Bronnen:
http://www.youtube.com/watch?v=SrPxkAF325g...

Een prachtige film, die nu in de bioscopen draait, is black butterflies. De film gaat over Ingrid Jonker en is waargebeurd. Je kunt al veel over haar lezen als je er ff haar naam googled

Bronnen:
zelf gezien in bioscoop en gelezen op internet

America history x

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100