Ik krijg nu (2 april) een mededeling van StudieLink dat mijn verzoek tot inschrijving is gehonoreerd; nu pas?

Ligt dit aan mijn universiteit? Ik studeer gewoon al een half jaar! Snapt iemand dit? (of zijn er nog meer mensen met hetzelfde berichtje?)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Een keer raden: waarschijnlijk studeer je aan de universiteit Leiden? Als het goed is heb je van hen bericht ontvangen dat ze rechtstreeks op Studielink gaan aansluiten. Omdat ze voorheen geen directe koppeling hadden geven ze nu alle inschrijvingen door, zodat je je binnenkort digitaal kunt gaan herinschrijven. Voortaan zal de bevestiging dan een stuk sneller komen.

ja die heb ik ook gekregen en zit er al een jaar. het is waarschijnlijk veel te druk om iedereen er een op tijd te sturen.

De reden zit hem waarschijnlijk daarin dat je inschrijving binnen studielink een voorlopige status had omdat jouw instelling nog geen melding aan studielink had gedaan dat de inschrijving geaccepteerd was. Nu hebben ze dat wel gedaan waardoor jij deze melding krijgt. Oorzaak ligt dus bij een achterstand in het verwerken van inschrijvingen bij jouw onderwijsinstelling. Als deze actie niet was gedaan had je geen herinschrijving kunnen voor studiejaar 2011-2012.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100