Wie heeft er iemand een goed schema staan op zijn pc voor goed te plannen en mss ook een paar tips om betere punten te halen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Zoek een plek om te studeren. Er mogen geen afleidingen zijn. Ga aan een bureau zitten als dat kan. Laat de tv of muziek uit. Stel prioriteiten. Je opleiding is belangrijk, dus neem het besluit de tv niet aan te zetten voordat je huiswerk af is. Stel dingen niet uit. Maak een goed schema voor je huiswerk en houd je daaraan. Maak een planning. Ga na wat je als eerste moet doen, wat als tweede, enzovoorts. Maak daar op papier een lijst van en zet bij elke taak een deadline. Zet een streep door de taken die je af hebt. Neem pauzes. Als je je niet meer kunt concentreren, neem dan een korte pauze. Maar ga zo snel mogelijk weer verder. Heb vertrouwen in jezelf. Bedenk dat het verschil tussen hoge en lage cijfers vaak meer te maken heeft met ijver dan met intelligentie. Je kunt goede cijfers halen. Als je moeite doet, zal dat goede resultaten hebben.

Beide links geven een huiswerkplanner. Op de 2e link vind je ook een excel sheet om zelf in te vullen, op de planner zelf heel veel tips om goed te leren. Ik hoop dat je er iets aan hebt.

Bronnen:
http://makkelijklezenplein.appsoftware.eu/...
http://www.templatebuilding.com/templatebu...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100