Kan ik piloot worden met een vmbo-t diploma?

Ik wil graag piloot worden van een commercial airliner maar ik heb een vmbo-t diploma. Is het mogelijk om een opleiding tot piloot te volgen en zo ja waar?

Ik heb al een aardige kennis van het besturen van vliegtuigen(o.a. boeing 737). Dat heb ik opgelopen door Flight simulator x. Ik speel het spel al een tijdje(aantal jaren) maar dan op professioneel niveau.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Eerst nog maar even doorleren. Lees hier de toelatingseisen voor de KLM Flight Academy http://www.pilootworden.nl/hasflash/10/page/6210/ Opleiding piloot bij Stella aviation academy: Nederland: je hebt minimaal een diploma op HAVO-niveau met Engels, Wiskunde en Natuurkunde. http://www.stella-aviation-academy.nl/Selectierondes-n92m53 Hier nog wat informatie: http://www.carrieretijger.nl/beroep/techniek/piloot

het spelen van een spelletje of het zijn van piloot daar zit nog wel wat verschil tussen. maar je zult toch eerst minimaal je havo moeten halen. Daarna kan je het proberen je zult worden getest om te beoordelen of je geschikt bent.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100