wat is er allemaal voor nodig om op de markt voorbereid voedsel te verkopen?

Ik ben van plan om volgend jaar op de bekende vakantiemarkten, zoals daar zijn: renesse, burgh haamstede, zierikzee, vaals, etc.,etc. en bij sportevenementen voorbereid voedsel te gaan verkopen. ik ga dus niet op locatie eten bereiden, maar het alleen warm maken. wat is daar allemaal voor nodig.

Weet jij het antwoord?

/2500

Je zult in ieder geval een vergunning moeten hebben en het transport en bewaren van het voedsel zal aan bepaalde voorwaarden gebonden zijn. Dit betreft vooral de hygiëne m.b.t. bereiding van voedsel. Toegevoegd na 2 minuten: Zie link over ambulante handel. Toegevoegd na 9 minuten: Je kunt het beste ook even langs de kamer van koophandel gaan. Zij kunnen je helpen bij het starten van je handel. Ook al doe je dit alleen op vakantiemarkten, dit wordt toch als commerciële activiteit gezien, dus je zult er een bedrijf voor moeten starten. Omdat je met voedel werkt komen er nog een aantal regels bij. Praktisch moet je natuurlijk ook investeren in apparatuur zoals koeling en verhitting en transport.

Bronnen:
http://www.antwoordvoorbedrijven.nl/branch...
http://www.antwoordvoorbedrijven.nl/branch...
http://www.cvah.nl/

Ik zou zeggen het te vragen bij de Voedsel en Warenautoriteit; die controleren ook bij evenementen en kunnen je vast alles vertellen waar je wel of niet moet zijn.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100