Wat is de beste manier om reclame te maken voor je bedrijf?

Weet jij het antwoord?

/2500

De beste en duurzaamste reclame is nog steeds de 'mond tot mond' reclame. Dus zorg ervoor dat je je klanten goed behandeld zodat zij het doorvertellen. Mensen geloven iemand met ervaring meer dan een foldertje of een reclamefilmpje.

In elk reclameblok op de publieke en commerciële omroepen elk uur een commercial uitzenden gedurende minstens een half jaar.

Zo veel mogelijk manieren. Van briefjes bij de supermarkt [veel en vaak] en advertenties in de gratis huis-aan-huis bladen tot [dure] advertenties in kranten en [nog duurdere] tv spots. Vermelding in de gouden gids en telefoonboek. Flyers verspreiden, huis aan huis en onder ruitenwissers. Een goede website. Relevante beurzen bezoeken. Mond-op-mond reclame. Overal waar je maar kan je naam en doel van je bedrijf laten vallen.

Als jouw bedrijf regionaal is . dan kun je een stukje in een huis aan huis krant laten zetten . En op een andere pagina een kleine advertentie laten zetten .

Op stip #1: Kwaliteit leveren tegen afgesproken voorwaarden (Dus geen extra kosten in rekening brengen als een klus tegen valt, en een schadeloosstelling aanbiede als je te laat bent met leveren. Dat levert goede doorverwijzingen op. #2 Adverteren; Afhankelijk van bedrijf: - Huis aan huis - Metro - Google adsense - Tijdschriften - Vakbladen #3 Publiciteitsstunt; bv: Restaurant die gratis proef hapjes uitdeelt op de markt;

je kunt ook je site aa n al je vrie nden sturen eve ntueel ook naar mij je kunt ook vrage n of ze de li nk op hun pagin a willen vermelden

Goede kwaliteit leveren. Je afspraken nakomen. Zorgen ( in jouw geval ) dat je auto's er schoon en netjes uitzien, met eventuele schade,s niet maar door blijven rijden, maar zo snel mogelijk laten repareren.

het ligt heel erg aan het soort bedrijf en je doelgroep. heb je bijvoorbeeld een heel gespecialiseerd bedrijf in de olieindustrie dan heeft reclame maken via de televisie weinig zin. je kan dan beter in vakbladen adverteren. ook maakt het natuurlijk uit of je doelgroep bij jou in de buurt woont of in heel Nederland zit.

Dat ligt er natuurlijk aan wat voor bedrijf je hebt, maar wat een heel breed publiek trekt is natuurlijk Google en ook niet te vergeten HYVES!

Adverteren via internet!

MEt een opvallende auto gaan rijden

Bronnen:
http://www.dumpert.nl/mediabase/949431/588...

netwerken een vorm van mond tot mond reclame

op hyves van je internet

Ik zou een advertentie in de krant zetten(telegraaf word veel gelezen, maar is wel duur) of ik zou op tv(rtl4 ofzo.) een korte reclame spot maken. Want dat zijn de dingen waar veel naar gekeken word. Ook kun je met een bekende internet site, bijv, hyves, een deal sluiten dat jij een maand reclame mag maken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100