wat is hedendaags de beste manier om rijk te worden?

in welke sector/land/product?

Toegevoegd na 26 minuten:
hedendaags = heden ten dage

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

een lieve vrouw/man, twee schatten van kinderen die gezond zijn. veel vrienden, leuk werk, goed sociaal leven. als je dat allemaal hebt ben je een bijzonder rijk mens.

In vastgoed, of renovatie of illegale zaken zoals drugs en kinderhandel

Mensenhandel, cq zg transfers van voetballers. Zie de mogelijke aanstaande eigenaar van Vitesse.

Wij gaan rijk worden op Internet met een goed idee wat viraal overgenomen wordt door andere sites.

Meestal wordt je rijk door het vinden van een gat in de markt ... en een goede neus voor zaken ... een ongelooflijk veel geluk ... Toegevoegd na 20 seconden: en dat allemaal tegelijkertijd natuurlijk!

Handel in grondstoffen!

Een rijk iemand aan de haak slaan.

een neus hebben voor handel. maakt niet veel uit als je het maar goed weet te verkopen.

En combinatie van de antwoorden van Poepmolecuul en Boks: handel met voledige inzet en een goed gevoel voor zaken en ook goed kunnen verkopen. Toegevoegd na 3 minuten: Gradje: verontschuldigend antwoord! Je moet het combineren. Althans dat heb ik altijd gedaan. Het enige waar ik op problemen stuitte was dat ik altijd naar zakelijke etentjes toe moest, en ik in principe altijd met mijn vriend wil eten en slapen. Het lukte meestal om mijn buitenlandse klanten ook mijn vriend te laten uitnodigen, maar soms lukte dat niet en dan was ik 's avond altijd dronken en werd door een taxi bij mijn hotel afgeleverd.

Ha, die Socrates1984; De beste manier om blijvend rijk te worden is je eisen op materieel gebied naar beneden toe bij te stellen. Rijkdom is een gevoelsmatige beleving, geen resultaat van een vergelijking met anderen.

Nou kijk. Dat je bij de spiekersakademie gaat en dan elke avond doe je de uurtje uit de nek lullen voor 5000 euro. Dat is op de 5 dagen per week is dat 1300000 euro voor de jaar, maar dan met zonder de vakantie.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100