Rechtsgeldigheid rechtzaak ? Rechtzaak tegen BV waarvan man directeur is. Rechtzaak gevoerd met de vrouw van directeur.

Volgens de inschrijving van de KvK is de man nog steeds directeur van het bedrijf maar mijn rechtzaak is behandeld door de vrouw die zich directeur noemt van het bedrijf. (vrouw bezit 50 procent van de aandelen). Na het vertrek van de man ben ik ontslagen door de vrouw, de ontslagvergoeding is vastgesteld door het kantongerecht maar ik heb nog geld tegoed wat door mij prive is betaald voor de onderneming, uitbetaling snipperdagen, de vordering is 10.000 euro en wordt door de vrouw ontkend. Omdat mijn vordering door mijn advocaat niet goed is onderbouwd wordt ik nu veroordeeld de advocaatkosten van de vrouw te betalen. Ik moet de advocaatkosten overmaken op een derdenrekening van de advocaat maar ik ben bang dat ik dit geld nooit meer terugkrijg. Er wordt nu gedreigd met een deurwaarder en vraag mij af wat ik moet doen. Na de veroordeling heb ik een verklaring van de man ontvangen dat mijn vordering terecht is en dat de BV het geld aan mij moet betalen.
De man heeft op dit moment ook een rechtzaak tegen zijn vrouw lopen omdat hij de zaak aan haar heeft verkocht en zij de koopsom voor het bedrijf niet wil betalen.

Is het rechtsgeldig als ik tegen de deurwaarder zegt dat het geld is overgemaakt c.q. verrekend is met haar ex man ?
Kan ik alsnog de uitspraak niet ontvankelijk laten verklaren omdat de vrouw niet officieel directeur is van het bedrijf zodat ik niet veroordeeld kan worden tot betaling van haar advocaatkosten ?
Kan ik iets met de verklaring van de man ?

Weet jij het antwoord?

/2500

De deurwaarder kan niks meer uithalen wanneer jij geldige bewijzen hebt dat het geld is overgemaakt. Wanneer jij et gewoon zegt, mag de deurwaarder nog steeds z'n gang gaan. Probeer samen te werken met de man. Als jullie allebei een oede verklaring hebben tgen dat de vrouw jullie niet goed heeft behandeld, is er een grote kans dat jullie in het gelijk worden gesteld. Succes!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100