Wat is de beste en meest betaalbare manier om aan bedrijfsnaam te komen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Zelf een goede naam verzinnen en controleren bij de KvK of die naam beschikbaar is.

Inschrijven bij de kvk

De beste manier is waarschijnlijk om dit aan een bedrijf te vragen die hierin gespecialiseerd is, maar dat is wel een dure oplossing. De meest betaalbare manier is gewoon zelf verzinnen of vragen aan kennissen, vrienden, familie. Dat zal gratis zijn.

Het beste is het natuurlijk om zoiets zelf te bedenken. Ieder mens is uniek en zo moet ook een eventueel "eigen" bedrijf zijn. De naam controleren bij de kvk is nutteloos. Hier wordt je bedrijf alleen geregistreerd voor de belastingdienst. Je zult echter wel even moeten nagaan of jouw bedrijfsnaam niet al in gebruik is bij een ander bedrijf. Gedeponeerde merknamen en volgens mij gebeurt zoiets bij de rechtbank. Bedenk een naam, google het even. Kom je al zo'n zelfde naam tegen dan kun je altijd (mits Nederlands / Belgisch) even contact opnemen met ze. Kom je de naam niet tegen dan is er bijna 90% niets aan de hand.

Als het U zelf niet lukt een originele ( nog niet bestaande ) naam te bedenken ,vragen of een vriend,kennis of familielid een goede naam kan bedenken. Vaak komen daar de beste uit. Verder kunt U een advertentie in een lokaal blad plaatsen en er een kadobon als prijs tegenover zetten. Dit hoeft niet altijd veel te kosten: advertentie kosten + het bedrag van de te winnen prijs (incl. de roem voor de winnaar/winnares ) Niet vergeten uit te zoeken of de naam nog niet bestaat en inschrijven bij KVK. Groet:Zoekertje

Het is niet alleen het goedkoopst om het zelf te doen, het is ook de beste manier. Jij weet wat je met je bedrijf wilt doen, in welk vakgebied, wat je met je bedrijf wilt uitstralen en wie straks je klanten zijn en waardoor zij zich aangesproken voelen. Een brainstorm met jezelf en met anderen is dan een goede manier. Daarna kies je de beste namen die uit die brainstorm komen en die onderzoek je op: - beschikbaarheid domeinnaam - of anderen de naam al gebruiken - of mensen de naam goed kunnen verstaan en begrijpen - of de naam lang mee kan (voor zover te overzien) - of de naam de gewenste associaties oproept Dat betekent dat je je favoriete bedrijfsnaam bij een aantal mensen toetst. Het kost tijd en moeite, maar het is de beste manier om ervoor te zorgen dat de naam van je bedrijf aan het succes ervan bijdraagt.

Een wedstijd uitschrijven bij 'ontwerpen voor geld'. Zo heb je zeer veel ideeen, en kun je hiervan verder. De wedstrijd hoeft niet duur te zijn 50€ of 75€ is al genoeg voor enkel een naam.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100