Op welke plaatsen zou je flyers kunnen neerleggen?

Het gaat daarbij om legale plaatsen om een bedrijf te promoten zonder extra kosten.

Toegevoegd na 4 minuten:
Het betreft in mijn geval een massagepraktijk.

Toegevoegd na 34 minuten:
Misschien ook handig te weten; mijn vestigingsplaats is Groningen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je moet jezelf afvragen wie zijn je klanten en wie wil je als klanten hebben? Dan ga je kijken waar je die kunt bereiken. Ik zit te denken aan bijvoorbeeld: Huisartsenpraktijken Sportscholen Kijk naar sportverenigingen in de omgeving Dienstencentra Grote kantoorgebouwen (mensen met drukke banen staan vaak onder stress en hebben behoefte aan massages) In het bedrijfsleven is wel vaak het motto: voor wat hoort wat. Kijk dus of je van hun ook flyers kunt neerleggen. Of misschien kan je die bedrijven waar je flyers achterlaat belonen voor iedere klant die je krijgt. Je zou bijvoorbeeld bij grote kantoorgebouwen een deal kunnen sluiten, dat mensen van dat bedrijf extra korting krijgen. Of misschien kan je de mensen van dat bedrijf in hun eigen kantoor kunnen masseren. Er zal vast wel een ruimte vrij zijn :)

Voor een taxibedrijf leg je flyers in een café op de bar. Dus afhankelijk wat voor soort bedrijf je wilt promoten.

Dat hangt een beetje af wat voor bedrijf het is. Bij huisartsen, bibliotheken, supermarkten, sportverenigingen, gemeentehuis, kapper noem maar op. Overal waar veel mensen komen kun je flyeren, maar wel eerst overleggen, het wordt niet altijd op prijs gesteld.

Bij sportscholen, winkels, sportverenigingen enz...

En vooral blijven flyeren ook al heb je de eerste weken geen resultaat. Freddy Heineken zei ooit op een vraag waarom hij nog reclame steeds maakt nu iedereeen zijn merk toch al kende: 'van een rijdende trein wordt toch ook de locomotief niet afgekoppeld'.

Voor een massagepraktijk denk ik aan sportverenigingen, ( kantine )grote sport evenementen bij de startplaats b.v vierdaagse nijmegen.

Met toestemming by huisartsen. Verder sportclubs,apotheken,zonnestudio's,beautycentrums,supermarkt,bibliotheek,by vrienden (voor hun bekenden) of ga eens een uurtje staan flyeren in de stad je weet nooit wat het oplevert! Heel veel succes

Ik weet niet of ze daar ook een bedrijvenpark hebben? Zo ja, dan kun je de flyers afgeven bij de receptie van die bedrijven. Vaak word er bij bedrijven massage op locatie gegeven! Dit om ziekte met overbelaste lichaamsdelen te voorkomen. (lang dezelfde houding) Wie weet!

2 die mij zo binnen schieten; Zonnestudio's en Schoonheid-salons.

Bij zorginstellingen/verpleegtehuizen/kantoor zorgverzekering/de hogeschool en universiteit/ikea

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100