Welk btw tarief bij verkoop in het buitenland? (U.K.)

Ik heb raw vegan treats verkocht op een paar festivals in de U.K. en daar een paar honderd pond omgezet (helaas geen winst :(). Moet ik over de omzet 6% btw rekenenen of 0% btw?
Ik heb geprobeerd naar de Belastingtelefoon te bellen maar die is dicht tot 1 mei :(. Mn aangifte omzetbelasting moet uiterlijk morgen binnen zijn. Dus ik hoop hier snel antwoord te krijgen. En hoe zit het met het btw-tarief over de treinkaartjes die ik in de UK heb gekocht en voor mijn Eurolines ticket van Amsterdam naar Londen? Kan ik zowel op de Engelse treinkaartjes als het ticket vanuit NL 6% btw terugvragen of geen btw op de Engelse treinkaartjes?

Weet jij het antwoord?

/2500

Over goederen en diensten in het buitenland geleverd hoef je in Nederland geen BTW af te dragen, je kunt dus het 0% tarief toepassen. De BTW over zaken die je in het buitenland hebt gekocht dien je ook in het betreffende buitenland terug te vragen, dat hoef je dus niet op jouw aangifte te vermelden. Als je de treinkaart in Nederland gekocht hebt kun je Toegevoegd na 4 minuten: ...de BTW daarvan terugvragen, bedenk wel dat je dan de omzet in UK wel moet vermelden, met 0% BTW. Als je de grondstoffen voor de treats niet opvoert in jouw aangifte dan is het wellicht makkelijker om de hele administratie over jouw tripje achterwege te laten...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100