Hoe maak ik een ondernemingsplan voor mijn eigen uitvaart ondernemingsplan?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

in een ondernemingsplan komen de volgende zaken aan bod: een Samenvatting Ondernemer Onderneming --- Algemeen Dienst of product Doelgroep of markt Omgevingsanalyse Bedrijfsformule --- Financieringsplan Exploitatiebegroting Prive uitgaven Liquiditeitsbegroting je hebt zo'n plan nodig om bij de bank geld te krijgen om je zaak te beginnen. her is ook handig naar een uitvaartcentrum te gaan en te kijken hoe het er in de praktijk aan toegaat. bij sommigen uitvaartverzorgers zijn er 'open dagen' leerzaam. ik wens je veel succes. Toegevoegd na 9 uur: nu ik de vraag terugles én de andere antwoorden bedoel je waarschijnlijk een draaiboek of stappenplan. hoe eea geregeld moet worden als jij komt te overlijden. klopt dat?

Bronnen:
http://www.ondernemingsplan-maken.nl/samen...

als je bedoelt: hoe plan ik mijn eigen uitvaart: koop een schrift en schrijf daarin van begin tot eind hoe je het wilt begin met de kennisgeving: dus wie moet er ingelicht worden dat je dood bent en wie uitgenodigd voor de begrafenis/crematie. Wat wil je trouwens van die 2 begraven of cremeren. Zo werk je de hele lijst af, incl muziek en koffie/borrel na afloop. En zorg dat iemand weet waar je je wensen hebt opgeschreven, anders heb je er nog niets aan

Maak een afspraak met jou uitvaartverzekering . Die leggen jou precies uit wat zij allemaal doen en wat jij allemaal moet doen .

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100