Wat kost een mobiele keuken, welke is het meest geschikt voor mijn plan en waar koop ik er een?

Ik wil een mobiel keukentje aanschaffen om eten te verkopen op festivals en markten. Wat kost zoiets, waar koop ik het en met welke andere kosten (en zaken) moet ik rekening houden? Ik denk aan een soort bestelbusje waar ook een caravannetje achter zou kunnen. Het moet best een grote wagen zijn, omdat ik het idee heb om vanuit die bus ook kleding en assecoires te verkopen, naast het eten. Maar het moet ook een geschikt busje zijn om vb met cateringopdrachten te gebruiken.

Weet jij het antwoord?

/2500

In navolging van het vorige antwoord moet je ook kijken wat je voor eten wilt verkopen wil je snacks verkopen of toch iets luxer. Er zijn veilings sites waar je redelijk goedkoop aan aperatuur kunt komen dus kijk daar ook eens naar

Eten en kleding gaan niet samen. Als je op markten wilt staan moet je eerst nog een staanplaats krijgen. Voor festivals is dat precies het zelfde. De artikelen of het eten is bepalend voor of je wel of niet in aanmerking komt. Dus ik zou eerst maar eens goed informeren bij een aantal marktmeesters en de kvk.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100