Wat is een goed relatiegeschenk om te geven op de verjaardag aan een klant?

Ik zoek een relatiegeschenk dat gegeven kan worden wanneer een klant jarig is. Het mag rond de 12,50 kosten, liefst goedkoper natuurlijk. Flessen wijn zijn uitgesloten, evenals een wijnkoeler. Ook USB-sticks, stressballen, USB-chargers en consorten zijn uitgesloten (niet origineel of hebben ze ongetwijfeld al). De klanten die ik heb zijn vooral mensen die reclame-ruimte kopen.

Alle tips zijn welkom!

Toegevoegd na 12 minuten:
Er moet tevens ook een eigen merknaam op kunnen staan!

Toegevoegd na 15 minuten:
Het moet een algemeen cadeau zijn waar ik er een flink stuk van kan inkopen in 1 keer

Weet jij het antwoord?

/2500

Wij kregen eens een keer een pen toen onze collega met pensioen ging.Pennen kom je altijd tekort of je kunt ze niet vinden.Wij waren erg blij met die pen.

Een boek. Er zijn in de dump dikwijls heel aardige titels te vinden die in wat grotere partijen aan te kopen zijn. Wie weet kan er dan nog meer korting bedongen worden.

Een plant je voort certificaat kosten € 10.00

Bronnen:
http://www.bomenvoorkoeien.nl/schenkingen.html

Een fleece. Dat kan iedereen gebruiken zowel winter als zomer hier in ons koud landje en is zowel een geschenk voor vrouwen als mannen.

een kelnersmes

Een vulpen.

een multi-microvezeldoekje. voor aklles bruikbaar, bril schoonmaken stof afn., in de auto, een stuk of drie, voor divers gebruik. merknaam erop!! wordt er echt regelmatig aan je gedacht.

een nietjesmachine zonder nietjes

Een paraplu!

een puzzel,met een briefje erbij dat jij hun zakelijke puzzels blijft oplossen, zodat zij zich kunnen ontspannen. Ik doe er even een link bij om te laten zien welk soort ik bedoel. En er zijn bedrijven die ze bedrukt verkopen. Ps ik heb geen aandelen in onderstaand bedrijf

Bronnen:
www.eureka-puzzle.be

Een badhanddoek met je naam er op. Een paraplu, zoals al genoemd. Een bladenbon (ben alleen niet zeker van je naam er op) of andere kadobon, je hebt ze in soorten en maten tegenwoordig, bijvoorbeeld in de Primera.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100