Wat zou je nu in Spanje kunnen beginnen?

Er zitten en komen nog meer ouderen (door de vergrijzing) naar de Costa Blanca toe. Wat is daar te weinig nu of waar zou behoefte aan komen in de toekomst. Een onderneming in diensten of financieel administratief zou het beste bij mij passen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Een thuiszorg organisatie/bemiddelings bureau of iets met een persoons gebonden budget. Toegevoegd na 52 seconden: Van de PB bedoel ik dan de administrtieve rompslomp.

Dienstbaarheden aan bejaarden: Rolstoeltaxi Invullen overheidspapieren Gezondheidszorg Boodschappendienst Tandheelkunde Ziektekostenverzekering (uitgebreid) Rolators/Rolstoelen Chauffeursservice Bed en badliften Trapliften

Pensioen advies, hypotheek advies, bankrekeningen assistentie. Als jij in de financien hoek gespecialiseerd bent, moet je toch kunnen uitvinden welke problemen iemand krijgt die in Spanje een groot deel van zijn tijd wil doorbrengen. Hierbij moet je uitgaan van mensen die daar huisvesting ed willen gaan regelen. Daarnaast kan je kijken of je neit een administratief bureau kan runnen om woonruimte te beheren. BV appartementen die zomers aan toeristen worden verhuurd, en 's winters voor overwinterende ouderen.

ik zal nog helemaal niks ondernemen want het ziet er naar uit dat spanje dezelfde kant opgaat als griekenland. kijk eerst dat maar eens aan.

Denk dat je meer succes boekt met je vraag als je ze stelt op www.spanjeforum.nl. Succes!

Op de landenpagina's an de EVD (economische voorlichtingsdienst van de rijksoverheid) staat in een oogopslag actuele informatie over belangrijke exportmarkten. Een greep uit het aanbod: laatste nieuws, achtergrondinformatie (waaronder factsheet, wetgeving en benodigde documenten), interessante sectoren, evenementen, ervaringsverhalen, financiering en projecten, en handige links. (td)

Bronnen:
http://www.evd.nl/home/landen/landenpagina...

je zou er een bejaardehuis kunnen beginnen, als toch al de ouderen die kant op gaan!

Online computeronderhoud, anti-virus service, etc. etc. door middel van een tarifa plana concept, per maand vooraf 15 euro betalen voor geautomatiseerde back-up maken en viruscleaning. Iets in die richting. En in Spanje nog niet echt gebruikelijk dus in die zin beslist een gat in de markt!

Winkel met wandelstokken, incontinentieverband, anti-levervlekkencrème, steunkousen en dat soort spul. Of opticiën en audiciën. Of bedrijf dat ouderen leert internetten en hun mobiele telefoon of andere electronica gebruiken.

Bemiddeling en advies bij de aankoop van een (tweede) woning in Spanje. Al dan niet gecomineerd met ondersteuning bij de afwikkeling van de papieren rompslomp die komt kijken bij het emigreren naar of het overwinteren in het buitenland.

Naar klusjes mannen / vrouwen wordt veel gevraagd.

Een spa/beauty resort met daarbij fysiotherapeuten/chiropractor/schoonheidsspecialiste/pedicure/dieëtiste kortom een totaalplaatje van verzorging in het wat luxere segment. Daarbij wel een link naar goede verzorgenden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100