Hoe kan ik als finance manager/controller aan het werk komen?

Ben goed opgeleid. Kan leiding geven en wil in het werk aanpakken!!!!!!! Tot nog toe werkt niet zoveel. Teveel ervaring en leeftijd is een probleem. Ben heel flexibel.

Weet jij het antwoord?

/2500

Wat voor werk doe je nu? Wat voor werk ben je bereid te doen? Ben je bereid (tijdelijk) onder je niveau en/of verwachtingen te werken? Hoe oud ben je? Wat is je visie?

Kan je wellicht wat meer details geven? heb je je ingeschreven bij werving en selectie bureaus? Ik word regelmatig gebeld dus er is op dit moment echt wel werk op het finance gebied zeker als je flexibel bent. een werving en selectie bureau kan ook goed beoordelen of ze een ouder of jonger iemand zoeken zodat het niet op teleurstellingen uitloopt. Is je linkedin profiel op orde? Als je een goed netwerk hebt probeer hier dan gebruik van te maken. Iedereen heeft/kent wel een aantal vacatures. Bij grote bedrijven is het meestal zo dat er een mix noodzakelijk is van oud en jong dus dan maak je meer kans. Of is het wellicht je salariseis die je niet meer interessant maakt voor de arbeidsmarkt?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100