Waar kan ik plaatjes (tekeningen) vinden van een stratenmaker?

Iemand heeft me gevraagd een logo te ontwerpen voor zijn bestrating bedrijf.
Hij heeft aangegeven dat hij graag in het logo een afbeelding wil hebben van een stratenmaker.

Voor een aantal jaar geleden heb ik ook eens een logo gemaakt met een afbeelding van een stratenmaker,maar ik kan nu nergens een vinden.
Wie kan mij aan afbeeldingen helpen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Goede kwaliteit foto's kun je vinden op iStockPhoto. Hieronder twee linkjes: Toegevoegd na 5 minuten: Sorry: één link want die tweede wordt helemaal vervormd door goeievraag.nl

Bronnen:
http://www.istockphoto.com/file_search.php...

misschien dit een grappig idee? Toegevoegd na 2 minuten: en via microsoft office publisher

Bronnen:
http://www.kleurplaten.nl/Beroepen

hier een linkje met wat plaatjes: http://www.google.nl/imgres?imgurl=http://www.jagulien.nl/beroepen/stratemaker/stratenmaker08.gif&imgrefurl=http://www.jagulien.nl/stratenmaker.html&usg=__wg42OgC-DRWyQliVEiRHj6fMcZk=&h=278&w=212&sz=9&hl=nl&start=68&itbs=1&tbnid=DE0vcFchfV0IQM:&tbnh=114&tbnw=87&prev=/images%3Fq%3Dstratenmaker%26start%3D63%26hl%3Dnl%26sa%3DN%26gbv%3D2%26ndsp%3D21%26tbs%3Disch:1 Kijk anders zelf even bij google afbeeldingen en zoek op stratenmaker. Er is echt genoeg te vinden.

http://www.deberkenhoek.nl/images/kleurplaten/bob_de_bouwer.gif Bob de Bouwer nou en of! :D

Op deze site http://www.google.nl/images?hl=nl&q=stratenmaker+afbeelding&rlz=1W1GPMD_nl&um=1&ie=UTF-8&source=univ&ei=7owKTK7PMtKQONyowNwP&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=1&ved=0CCwQsAQwAA staan tekeningen en afbeeldingen van stratenmakers.

Mijn zwager had het zelfde probleem, hij heeft nu de hamer van een stratenmaker in zijn logo, misschien is dat een ideetje. Toegevoegd na 6 minuten: Ik snap wel dat je hem niet kunt gebruiken, maar hieronder een voorbeeldje.

Bronnen:
foto onder is van djbdienstverlening.nl

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100