Zou je als je in Drenthe woont nog zo makkelijk en snel opdrachten kunnen krijgen als freelancer ?

Nu woon ik in de buurt van Eindhoven en heb veel opdrachten in Den Bosch/Rotterdam/Utrecht/Amsterdam, maar wil graag in Drenthe wonen in Wapse, zou ik dan ook daar veel opdrachten kunnen krijgen in die omgeving ? Of zou je dan echt in loondienst moeten ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Dat zal er aan liggen wat je doet, want dat weten wij niet, he? Als het nu niet uitmaakt waar je woont t.o.v. je werk, c.q. opdrachtgevers, dan maakt het in Drente toch ook niet uit? Of heeft het te maken met snelheid en beschikbaarheid openbaar vervoer of reistijd?

Hang een beetje van je branche af. Veel maar nog lang niet alles kan via internet en dus wereldwijd. Misschien kun je een mogelijkheid vinden om in de ene plaats te gaan wonen en in de andere plaats je opdrachten uit te voeren tot je op de plaats waar je woond voldoende opdrachten hebt om van te bestaan.Dus misschien wel niet zo makkelijk maar desalniettemin wel molgelijk. Maar misschien is dat wel helemaal niet wat je wilt weten.

Als je zo uniek bent dat de opdrachtgever jouw reiskosten gerag wil vergoeden of als je geen reiskosten in rekening brengt, dan maakt het niets uit. Ik heb altijd gewerkt in Azie, UK en USA en de opdrachtgevers betaalde altijd heel keurig mijn businessclass ticket. In New York zeiden ze altijd: het is duurder om iemand uit LA in te huren dan uit Amsterdam.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100