Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Antwoorden (3)

Het is een onderdeel van freelancefair.nl. Adverteren kost geld:

"In 2009 is het bezoek aan freelance.nl wederom sterk gegroeid. De bijna 40 miljoen pageviews (2008: 25 miljoen) geven adverteerders een prachtige exposure! Freelance.nl is een interessant advertentiemedium voor opdrachtgevers, intermediairs en freelancers. De tarieven voor adverteren zijn concurrerend. Indien u deze omrekent naar een tarief op basis van CPM (cost per mille) is er geen vergelijkbaar aanbod beschikbaar voor het bereiken van uw doelgroep. We hebben de volgende advertentie-mogelijkheden..... (enz)
(Lees meer...)
14 jaar geleden
Je kan adverteren op de site:

http://www.freelance.nl/?p=faq&pagina=adverteren&pb=1

Toegevoegd na 12 minuten:
Inschrijven op de site is trouwens gratis. Mogelijkheden zijn dan beperkt. Voor meer mogelijkheden moet je opwaarderen naar FreelancePro. Hier moet je dan weer je portemonnaie voor trekken.
(Lees meer...)
AlphaLimaSierra
14 jaar geleden
Het heeft allemaal geen enkele zin, zoals je ziet zijn het allemaal promoters. Ze preken voor eigen parochie, gen probleem mee, maar momenteel is het het gewoon razend moeilijk om werk te vinden.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding