DUO boete onterecht, wat doen?

Enkele maanden geleden een brief gekregen van DUO dat ik mijn lesgeld voor dit jaar nog moest betalen. Dat moest op de website. Dit heb ik netjes gedaan, mijn rekeningnummer ingevoerd zoals beschreven stond.
Enkele maanden alles prima, er werd niets van mijn rekening afgeschreven maar ik ging er van uit dat dat zo zijn reden had, had tenslotte gewoon mijn rekeningnummer ingevoerd. Maar: krijg net een brief binnen dat het lesgeld niet op tijd is betaald, met een fikse boete eronder. Met stempels etc...
Kan ik hier nog iets tegen doen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Herkenbaar verhaal. Studiegenoot van mij heeft het ook gehad. Heb je iets van een bewijs, brief of wat dan ook dat je toen dat wel hebt ingevuld? Zo ja, bewaar dat goed. Ik zou er naartoe bellen en mailen. Je hebt vaak een wachttijd van een kwartier als je naar Duo belt, dus bel als je redelijk veel tijd hebt. Leg de situatie uit. Ze maken deze fout vaker. Maar jammer genoeg kun je vaak niet verder met je studie (in dat jaar) het volgende jaar kun je vaak wel verder. Hopelijk kun je iets regelen!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100