als je webcammodel wordt, en daarna een normale baan op hbo niveau wilt vinden, zulle werkgevers dan kunnen zien/vinden dat ik een webcammodel was?

Weet jij het antwoord?

/2500

Als ik personeel aan neem dan tik ik altijd even hun naam in. En ja.....wat ik vind heeft invloed op mijn beslissingen: of dit nu mag van de wet of niet. Alles wat je op internet zet staat er voor eeuwig op en is er bijna onmogelijk nog vanaf te halen. Houd er rekening mee dat je kijkers jou verrichtingen zullen opnemen en elders zullen verspreiden. Nee....het is niet verstandig om nu een geldprobleem zo op te lossen. Je carrière kansen zijn daarna behoorlijk verkeken.

Laat ik het dan toch maar als antwoord formuleren: Nee, dat lijkt me erg onwaarschijnlijk. Ik ken een financial controller (vrouw) bij een grote bank die in pornofilms heeft gespeeld. Nu goed, dat staat uiteraard niet garant voor de overige werkgevers, maar toch ter illustratie. Mocht je een positie in het Europarlement ambiëren of iets in die lijn, dan zou ik dit werk overigens afraden. Voor het gemak ga ik er even vanuit dat die situatie niet aan de orde is. Naast de potentiële mentaliteit bij dito werkgevers zie ik niet in waarom men jou überhaupt zouden kunnen herkennen om de volgende redenen: - Je werkt onder een nickname, dus werkgevers kunnen geen materiaal vinden als ze op je echte naam Googelen. - Je hoeft je hoofd niet in beeld te brengen, waardoor de kans op herkenning drastisch afneemt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100