Ik heb een andere baan gevonden,wanneer vertel ik dit aan mijn huidige werkgever?

Na aanleiding van een eerdere sollicitatie gesprek ben ik net telefonisch op de hoogte gesteld dat ik ben aangenomen voor de functie waarvoor ik heb gesolliciteerd. Mijn huidige werkgever is nog niet op de hoogte,maar wanneer kan ik dit het beste doen?
Zelf denk ik aan om het pas te doen als ik alles rond heb met mijn aankomende werkgever,zoals voorwaarde gesprek en het tekenen van het contract. Maar wat is nu gebruikelijk?

Weet jij het antwoord?

/2500

Kijk in ieder geval naar je opzegtermijn, dus zeker voor het eind van de maand, als je niet nog een maand langer wilt blijven werken. En verder, wat gebruikelijk is, hangt vaak ook van de verhoudingen op het bedrijf. Wil je je werkgever extra tijd gunnen om iemand anders te zoeken of niet

Ik zou inderdaad oppassen met je opzegtermijn, dit kan verschillen van een maand tot 3 maand.Wat ik zou doen: ik zou mijn werkgever sowieso inlichten, dan ben je eerlijk. En nu helemaal, omdat je ook werkelijk bent aangenomen. Succes!

Ik zou idd kijken wat de opzegtermijn is maar ik zou niets ondernemen voordat alles met de nieuwe werkgever op papier staat indien hij zich nog zou bedenken. Je hebt wel een mondelinge toezegging maar op papier is toch iets beter.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100