Hoe verdien veel geld bij acn?

Wie heeft er ervaring met acn? Ik ben inmiddels lid geworden en heb 500 euro betaald.. Nu heb ik uitgerekend hoeveel ik ongeveer in de maand kan krijgen.. Ik heb wat mensen laten overstappen op gas en stroom en bij elkaar is het 200euro wat acn verdiend op hun terwijl ik daarvan maar 2 euro krijg van de 4 mensen!! Bij de presentatie was er iemand van 19jaar die 5000 euro verdiende per maand maar mijn vraag is: Hoe kan dat!! zoveel familie en kennissen heb ik niet hoor!!! Wie kan mij a.u.b. zo snel mogenlijk helpen want mijn andere vraag is ben ik in de bood genomen???

alvast bedankt,

Toegevoegd na 1 minuut:
Ik was even vergeten bij te zetten dat ik 1procent krijg van het bedrag dat hun dankzij mij verdienen

Weet jij het antwoord?

/2500

ACN klinkt heel erg leuk, ik heb er zelf ook over zitten nadenken. Je moet alleen niet denken dat je met een uurtje per dag klaar bent, als je dat wel wilt is dat niet de goede branche voor jou. Ook is het zo dat in de geschiedenis heel veel van dit soort piramidespelletjes gespeeld zijn en alleen de eerste 5 a 6 lagen er veel mee verdiend hebben. Die jongen van 19 jaar die 5000 euro verdient is er waarschijnlijk dag en nacht mee bezig en onderdeel van de 0,01% van de mensen die er daadwerkelijk winst uit halen. Reken maar uit, als hij er 5000 euro mee verdient zou dat ongeveer betekenen dat hij 500.000 euro aan contracten heeft uitstaan of dat hij heel veel mensen in de lagen onder zich heeft. Maar goed, ACN richt zich dus op mensen die goedgelovig zijn en 500 euro weggeven aan ACN voor eigenlijk helemaal niks.

google maar eens op 'ACN oplichters 2012". Ik wil je niet demoraliseren maar dit riekt naar een soort van pyramide achtig iets. MLM materie. Ik stel je eigenlijk één simpele vraag: als jij een methode hebt gevonden om heel snel heel rijk te worden, ga je dat dan delen met een heleboel mensen? Waarschijnlijk niet, dat houd je voor jezelf. ACN denkt daar kennelijk anders over en dus is het geen zuivere koffie vermoed ik.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100