Als MCSA te moeilijk is, wat kan je dan max. als ICT'er nog wel verdienen - zijnde in vaste dienst?

En bij welke exact omschreven functie dan?

Toegevoegd na 39 seconden:
(Een ICT-beroep bedoel ik dan, natuurlijk.)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Moeilijk te zeggen. Kijk eens bij het Salariskompas van Intermediair (eerste Bron), dat geeft een goede indruk. Ik heb even gekeken bij mijn werkgever (tweede Bron). Daar zie ik, afhankelijk van de ICT-functie, een salaris van maximaal € 3500 tot € 6000 voor een 36-urige werkweek.

Bronnen:
http://intermediair.wageindicator.org/webs...
http://www.werkenbijprorail.nl/

Dat is een vraag die zeer moeilijk te beantwoorden is. Als de certificering en dus ook het werk te moeilijk is: Systeembeheer/netwerkbeheerder, dan moet je een stapje lager denken zoals Servicedesk medewerker op de 2e lijns en als je geluk hebt: assistent systeembeheerder/netwerkbeheerder In de praktijk komt dit vaak neer op iemand met MCSA/MBO-systeembeheer met enige jaren ervaring. Het salaris voor een 2e lijns medewerker bij iemand rond de 30jaar ligt het denk ik gemiddeld op 2400 euro per maand bruto.

Zodra het iets te maken heeft met pc's, netwerken of Windows, dan is het een lowlevel job, waar je geen hoger salaris hoeft te verwachten dan EUR 3000. Betere salarissen zitten in de business kant van de ICT In dat geval kun je als ICT-er EUR 15.000 per maand verdienen. Ik weet overigens niet wat MCSA betekent, maar ik ben wel altijd ICT-er geweest..

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100