wat kun je het beste aan doen in warme weer voor sollicitatie gesprek?

ik ben niet van plan om bloes en daarover een trui aan te doen, daar is het vandaag veelste warm voor. een T-shirt is volgens mij ook een beetje mis voor een sollicitatie gesprek. Wat kan ik nu doen?

Weet jij het antwoord?

/2500

een net blousje en misschien een rokje, en zo'n jasje, k ben de naam ff kwijt, zo'n jasje dat helemaal in de mode is

Waar ga je naar solliciteren? Wat voor bedrijf is het? En ben je een man of een vrouw? Je hebt ook blouses met korte mouwen, iets minder formeel, maar met dit warme weer zullen ze vast begrip hebben. In combinatie met een gilet en pantalon wordt het al iets sjieker (misschien té?) Anders toch even doorbijten en in de auto andere kleding leggen die je gelijk aan kunt schieten als je klaar bent.

als je het hebt is een overhemd-blouse netjes en een goede broek, niet oude afgetrapte schoenen, maar mooie, schone en als het leren zijn: even poetsen ! een jasje/colbertje is wel netjes, maar misschien te warm, hoewel je kunt hem meteen uit doen, dat begrijpen ze wel met dit weer ! succes !

Een lichtgekleurde dunne lange broek, een nette bloes met korte mouwen, maar wel dichte schoenen. Dat ziet er dan keurig uit.

In welke outfit je naar je sollicitatiegesprek gaat hangt helemaal af van de job waar je op solliciteert! Ga je bij een sportschool, zwembad, hoveniersbedrijf of als bodyguard, reisleider/-ster in de wildernis van Zuid-Afrika, of als vrachtwagenchauffeur/-chauffeuse solliciteren, dan kan ik me voorstellen dat je niet snel aangenomen zult worden als je te formeel, te netjes, gekleed bent. Probeer reeds voordat je het sollicitatiegesprek hebt, (de) werknemers te observeren. Dan krijg je al een beetje een indruk. Succes!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100